Nyeremények

Fiat 500X

Főnyeremény

A Natur Zitronéval most nem csak felfrissülhetsz, de a földkerekség egyik legstílusosabb négykerekűjét, egy Fiat 500X-et is nyerhetsz, ráadásul az általad választott színben.

Ha megnyerted, ünnepeld kedvenc Natur Zitrone üdítőddel, hiszen bárhol, bármikor, akár útközben is élvezheted.

iPhone XR

Havi nyeremény

Egy Natur Zitrone kupakkódért cserébe egy vadító sárga iPhone XR?

Jól látod. Tölts fel minél több kódot, hogy megnöveld az esélyeidet! A promóció ideje alatt havonta kisorsolunk egy készüléket, így érdemes minden hónapban, akár többször is játszani.

Herschel hátizsák

Heti nyeremény

Kalandoznál a betondzsungelben? Megpihennél egy nagyvárosi oázisban?

Nem kell más, csak a barátaid és egy stílusos hátizsák tele kedvenc Natur Zitrone üdítőiddel, és máris nekivághattok felfedezni a várost. Akár heti egy kódfeltöltéssel tiéd lehet egy ikonikus Herschel táska, de ne feledd, több kóddal nagyobb az esély a nyerésre.

Natur Zitrone hatos csomag

Napi nyeremény

1 db Natur Zitrone = 6 db Natur Zitrone?

Néha igen! Játssz bármelyik promóciós csomagolással ellátott Natur Zitrone termékkel és nyerj akár naponta egy 6 darabos mangó-citrom ízesítésű 0,5l-es PET palackos Natur Zitrone csomagot.

Mojo fejhallgató

Napi nyeremény

Edzéshez? Utazáshoz? Vagy csak otthoni pihenéshez?

Akárcsak a Natur Zitrone, egy Mojo fejhallgató is mindig jó, ha kéznél van, hiszen bárhol és bármikor segít kikapcsolni vagy felfrissülni. Ráadásul minden füles exkluzív, gyümölcsös díszítéssel kerül kisorsolásra mindennap!

Mojo hangszóró

Napi nyeremény

Megosztanád kedvenc frissítőidet és dallamaidat?

Akkor van egy jó hírünk: egy Natur Zitrone kóddal most akár naponta a tiéd lehet egy menő Mojo hangszóró. Ha megnyerted, szólj a haveroknak, és ünnepeljetek egyet a legfrissebb zenéiddel. És még valami! Ne felejtsetek el koccintani frissítően természetes Natur Zitrone üdítőkkel.

*A képek illusztrációk.